Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

Tjäna pengar

Föreningshjälpen samlar tips och idéer för hur svenska fotbollsföreningar kan utveckla och underlätta sitt arbete. Temat "tjäna pengar" syftar till att hitta intäkter till klubb- och lagkassorna.

  • Kiosken 2.0

Kiosken 2.0 handlar om att skapa ännu bättre möjligheter för en verksamhet som är så viktig. Det din förening säljer i kiosken gör besöket på arenan ännu trevligare för publiken – och bidrar med viktiga intäkter till föreningen. Det som ingår är bland annat en personlig kontaktperson utbildning och rådgivning , enkel webshop för er förening och förhandlade priser på allt ni kan behöva i kiosken – från en och samma leverantör.

Läs mer om paketen som tagits fram för Kiosken 2.0, och ta del av information och tips som hjälper dig att hitta nya kioskmöjligheter för din förening. Kiosken 2.0 är ett samarbete mellan JDE, utvalda grossister och SvFF.

  • Kod i kork - Coca Cola

Nu är årets kod i kork-tävling avslutad och totalt får Sveriges fotbollsföreningar dela på 158 758 kr där Forsby FF i Västmanland FF vann och samlade in total 34 090 korkar vilket ger 34 090 kr till kassan!