Regionala Futsalligan 2021/2022

IFK Göteborg är svenska mästarinnor säsongen 2020/2021 efter att ha vunnit finalderbyt i RFL mot GAIS. Helgen 17-18 oktober sparkas seriespelet igång i säsongen 2021/2022.

Allmänt

Den Regionala Futsalligan avgörs i seriegrupper och därefter genom slutspel. 

RFL består av tre seriegrupper med åtta lag i respektive grupp. Sammansättningen av lag i respektive seriegrupp bestäms utifrån geografisk närhet lagen emellan, med beaktande av samtliga deltagande lags 

Lag 1 och Lag 2 i varje seriegrupp samt de två bästa Lag 3 kvalificerar sig till slutspel. Det lag som placerar sig sist i respektive seriegrupp flyttas ner till div. 1.

Slutspel

Slutspelet består av kvartsfinaler, semifinaler och final. Kvartsfinaler och semifinaler avgörs genom dubbelmöten, där högst rankat lag är hemmalag i den andra matchen. Finalen avgörs genom enkelmöte, där högst rankat lag är hemmalag. Segrande förening i slutspelet utses till Svenska Mästare i Futsal för damer.

SvFF:s Tävlingsutvecklingskommitté har nu fastställt seriesammansätting för Regionala Futsalligan 2021/2022. Seriesammansättningen finns här.

Nu är även spelprogrammen fastställda för de tre serierna. 

I nuläget anger bara spelprogrammen huvudspeldagar. Föreningarna har fram till den 22 augusti på sig att inkomma med dagar och tider för sina matcher. 
 
 

Kontaktpersoner