Link

Eriksson gästar #inblickblågult

Tisdagen den 26 maj genomför SvFF det kostnadsfria webbinaret #inblickblågult med temat ledarskap. Landslagsstjärnan Magdalena Eriksson är en av deltagarna som gästar för att bland annat ge en inblick i sin vardag i klubblaget Chelsea.

26-åriga Magdalena Eriksson har trots sin relativt unga ålder redan stor erfarenhet av både klubb- och landslagsspel på högsta nivå. OS-silver och VM-brons finns på meritlistan från landslaget och i klubblaget Chelsea vann hon så sent som tidigare i våras ligacupen.

Under SvFF:s webbinarium #inblickblågult gästar Magdalena Eriksson för att bland annat prata om temat ledarskap utifrån sitt perspektiv. Magdalena kommer med färska nya erfarenheter då hon till den här säsongen blev utsedd till lagkapten i engelska topplaget Chelsea. Hur är det egentligen att som svensk vara lagkapten i ett stjärnspäckat lag med många stjärnor i engelska högstaligan?

Under webbinariet kommer Magdalena också prata om hur man som professionell fotbollsspelare gör i dessa tider för att utmana och utveckla sig själv – när fotbollen står på paus och tillvaron allmänt är osäker.

Låter det intressant? Häng med oss tisdagen den 26 maj direktsänt från Friends Arena kl 10.00-11.00