Link

Lyssna till Ekdal under #inblickblågult

Intresserad av landslagsstjärnan Albin Ekdals tankar om ledarskap och utveckling? Albin deltar i SvFF:s kostnadsfria webbinarium om ledarskap, #inblickblågult, som går av stapeln tisdagen den 26 maj.

Tisdagen den 26 maj genomför SvFF det kostnadsfria webbinaret #inblickblågult med temat ledarskap. En av huvudgästerna är Albin Ekdal, mångåriga landslagsstjärnan och spelare i klubblaget Sampdoria i Italien.

Albin Ekdal har spelat 50 landskamper för herrlandslaget och har burit lagkaptensbindeln i ordinarie lagkapten Granqvist frånvaro. Dessutom har han över 200 matcher på meritlistan i klubbar i Italien och Tyskland där han drivit på spelet från sin mittfältsposition.

Under webbinariet #inblickblågult kommer Ekdal bland annat ge sin syn på hur man håller uppe sin motivation, och hur man kan nå sina målsättningar och utveckla sitt självledarskap.

Dessutom kommer Albin också prata om hur man som professionell fotbollsspelare gör i dessa tider för att utmana och utveckla sig själv – när fotbollen står på paus och tillvaron allmänt är osäker.

Låter det intressant? Häng med oss tisdagen den 26 maj direktsänt från Friends Arena kl 10.00-11.00