Link

Digitala utbetalningar för domare

Inför säsongsstart 2020 lanserar SvFF ett digitalt system för hanteringen av domararvoden och andra ersättningar. Det digitala systemet kommer att ge en tydlig överblick samt förenkla och underlätta hanteringen av utbetalningar och kvittohantering för både domare, distrikt och föreningar.

Fördelarna med det digitala systemet är många. Exempelvis slopad kontanthantering, domarna slipper skriva kvitton för hand, kvaliteten på domarrapporter och kvitton ökar och risken för felaktiga utbetalningar minskar.

Svenska Fotbollförbundet kommer att använda den nya lösningen på alla SvFF-ägda tränings och tävlingsmatcher utom Allsvenskan Herr, Svenska Cupen, Distriktsflickturneringen Cup Kommunal, Distriktspojkturneringen och Ligacupen med start våren 2020.

När det gäller tävlingar i distrikten är det upp till respektive distrikt att bestämma omfattningen och när man vill gå över till den digitala lösningen.

Mer läsning: