Link

ICA älskar hela Fotbollssverige

Annons från ICA

Fotbollen är viktig för många. Därför stöttar vi hela fotbollsrörelsen: 2200 lokala föreningar, Fotbollsskolan, Alla är olika – olika är bra och fotbollslandslagen.

Vi vet att fotbollen är en källa till mycket gott. Därför brinner vi för fotbollens ideella eldsjälar och för den som ska spela sin första landskamp, för tonåringar med växtvärk, för knattar som inte kan stå still, för de som drömmer om att spela fotboll men inte kan. Eller får.

1 500 ICA-handlare stöttar 2 200 fotbollsföreningar

Fotbollen finns överallt. Det gör vi också. Därför har vi på ICA varit engagerade i svensk fotboll i 100 år. Idag är vi 1 500 ICA-handlare som tillsammans stöttar 2 200 lokala fotbollsföreningar i Sverige. Vi samarbetar med Svenska Fotbollförbundet, landslagen, Fotbollsskolan och genom Alla är olika – olika är bra bidrar vi med medel till föreningar som jobbar för en öppen fotboll.

Vi tror på fotbollen som enande kraft. Något att samlas kring, glädjas åt och kämpa för. För att den ska fortsätta på gräsplättar och arenor.