Missa inte Fotbollsåret 2020

Under tisdagen 24 november sänds Fotbollsåret 2020. Ett program som prisar årets bästa prestationer och svenska spelare. Programmet består av två halvlekar och sänds i TV4, TV4 Play och i Fotbollskanalen. En helkväll som kommer bjuda på spänning, överraskningar och hyllningar.

Kvällen inleds med Första halvlek som sänds i TV4 Play och i Fotbollskanalen 19.00. Här delas pris ut till årets målvakt, årets back, årets mittfältare, årets anfallare, årets domare, året futsalspelare och årets e-fotbollsspelare.

Huvudprogrammet, Fotbollsåret 2020- andra halvlek, sänds direkt därefter klockan 20.00 i TV4 och TV4 Play. Här delas Diamantbollen och Guldbollen ut, samt Fotbollskanalens hederspris.

Under andra halvlek kommer även andra sportsliga framgångar från året att uppmärksammas, som bland annat Damlandslagets avancemang till EM 2022, utdelningen av Piastipendiet och skildringar från bredd-, barn och ungdomsfotbollens utmanande år. Dessutom kommer Svenska Fotbollförbundets mångårige ordförande Lars-Åke Lagrell, som avled i september, att minnas och hyllas för sina ovärderliga insatser för svensk fotboll.

Se till att inte missa en kväll helt i fotbollens tecken!