Link

Anders Hübinette går från SvFF till Svea hovrätt

Regeringen har i dag utnämnt SvFF:s chefsjurist Anders Hübinette till hovrättsråd (domare) i Svea hovrätt. Anders tillträder sin nya tjänst framåt senvintern och processen med att hitta en ersättare har påbörjats.

– Efter nio extremt givande år hos SvFF känns det helt rätt att ta nästa steg i min juristkarriär. Jag ser riktigt mycket fram emot att ta mig an den viktiga rollen som domare, men kommer samtidigt verkligen sakna förbundet, kollegorna och det starka engagemang som präglar denna arbetsplats, säger Anders Hübinette

Håkan Sjöstrand, Svenska Fotbollförbundets generalsekreterare:

– Jag vill säga stort grattis till Anders, som går till ett fantastiskt viktigt och spännande jobb – full förståelse för att han vill ta sig an den utmaningen. Samtidigt är det såklart tråkigt för oss på SvFF. Anders har varit en oerhörd tillgång för SvFF – vi kommer att sakna en mycket skicklig jurist och en engagerad och uppskattad kollega. Jag önskar Anders all lycka med det nya uppdraget!

Arbetet med att hitta en ersättare efter Anders Hübinette har påbörjats.