Link

Vår nya podd har premiär

Nu är det första avsnittet av Magasinet Fotboll-podden släppt. I premiäravsnittet lyfter vi flick- och damfotbollens frammarsch och utmaningar.

I premiäravsnittet "varför beter sig män och pojkar så här?" gästar Irma Helin (Djurgårdens IF och grundare till #timeout) och Linda Wijkström (kommersiell chef EFD) podden och diskuterar flick- och damfotbollens frammarsch och utmaningar.

Vi ställer frågor som: Är inte damfotbollen egentligen en sämre produkt är herrfotbollen? Hur bemöter ni trollen? Och hur gör man som ledare när ett gäng tonårskillar står och hånar jämnåriga tjejer från sidan av planen?

Podden kommer att vara ett samlande forum för många frågor, inom exempelvis breddfotbollen, som tenderar att försvinna i bruset från elitfotbollen. Det finns mycket inom fotbollen som berör och upprör därför kommer vi ställa lite utmanande och ibland obekväma frågor. Podden är en fördjupning av artiklar i den tryckta tidningen Magasinet Fotboll och kommer ges ut en gång per månad.

  • Lyssna på avsnittet här
  • Även tillgänglig på: Spotify, Podcaster och Acast