Link

En unik bryggmetod utan svinn

Cafitesse är en unik bryggmetod som säkerställer optimal smak, arom och hygien. Vårt kaffe är till 100 procent framställt av kaffebönor från några av världens ledande kaffeplantager – och helt utan tillsatser.

Vi har redan bryggt kaffet åt dig, och det med en speciell metod: De färska kaffebönorna rostas med omsorg och mals direkt för maximal smak. Efter malningen bryggs kaffet omedelbart. Det bryggda kaffet är mycket koncentrerat – hela 10 gånger starkare än espresso.

Hållbart!

Kaffet förpackas i en lufttät förpackning som bevarar alla de fina smakerna och fryses ner. Det koncentrerade kaffet tinas sedan hos dig och förpackningen sätts enkelt in som den är i din Cafitesse-maskin.

I maskinen späds kaffet automatiskt med rätt mängd färskvatten varje gång du trycker på knappen för ditt val av kaffevariant. Resultatet är ett riktigt gott färskbryggt kaffe, kopp för kopp. Kaffenjutning, helt enkelt!

Du slipper:

  • Sump som ska tömmas = sopberg.
  • Hälla ut gammalt kaffe = svinn.
  • För starkt/för svagt kaffe = missnöje.