Link

Vinn färg till er klubbstuga - delta i Teknos Guldpenseln!

Teknos vill ge tillbaka till fotbolls-Sverige och därför anordnar vi Guldpenseln. Detta är en möjlighet för dig som svensk fotbollsklubb att vinna färg till valfritt utrymme till ett värde av 7500:-.

Som officiell partner till Svenska Fotbollförbundet vill vi på Teknos Sverige bidra till att hela fotbollssverige utvecklas på lokal nivå. Som färgleverantör gör vi det genom en tävling vi kallar Guldpenseln där priset såklart är färg, så att ni kan få det snyggt och nymålat på era anläggningar. Ni kan nominera er själva till detta pris på Teknos hemsida. Teknos utser också ”Matchens färgstarkaste spelare” under herrarnas och damernas största landslagsmatcher. Var med och rösta på @teknossverige. De spelare som vinner titeln får skänka ett bidrag på 2500 kronor till valfri klubb, denna klubb blir automatiskt också nominerad till Guldpenseln.