Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

Snart öppnar fotbollsskolan 2019

Fotbollsskolan genomgår mycket förändringar inför 2019. Därför tar det extra mycket tid att förbereda administrationssidan som därför är stängd för tillfället. Snart kommer det gå att komma in på sidan igen.

Administrationssidan kommer att öppnas upp i tre steg.

Steg 1 som kommer att ske i början av januari är att öppna upp för föreningar att administrera sina sidor.

Steg 2 är att öppna för registrering av fotbollsskolor. Det kommer redan från början av januari finnas möjlighet att välja mellan två olika paket med olika innehåll vilket gör att sidan behöver omarbetas. Målsättningen är att även detta ska ske i januari.

Steg 3 är att öppna spelaranmälan. Detta kommer att ske under februari.
Den största förändringen i fotbollsskolan är att tidigare avtal med Intersport inte längre gäller. Istället är det meningen att varje förening själv ska kunna välja vilken sportkedja man samverkar med.