Link

Köp din biljett till Fotbollsgalan

Upplev Fotbollsgalan tillsammans med landslag, mästarlag och andra stjärnor. Ett perfekt tillfälle för föreningar och lag att avsluta säsongen på bästa sätt. Eller att tillsammans med vänner och familj uppleva en kväll i fotbollens stjärnglans. Biljetter till Fotbollsgalan 2018 är släppta!

Fotbollsgalan 2018 arrangeras den 12 november på Ericsson Globe Arena och pågår mellan klockan 20.00 och 22.00. Galan är den 24:e i ordningen och korar årets bästa spelare, prestationer och andra utmärkelser.

- Vi är oerhört glada över att ännu ett år få möjlighet att fortsätta hylla årets prestationer på Fotbollsgalan. Årets gala blir extra stjärnfylld – både herr- och damlandslaget har i år möjlighet att närvara och tillsammans ska vi fira de framgångar vi nått på landslagssidan. Jag tänker så klart på den magiska VM-sommaren vi fick uppleva tillsammans och att vi nu har en ny sommar med VM-fokus att se fram emot, säger Svenska Fotbollförbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand.

Nu har biljetterna till årets Fotbollsgala släppts till försäljning. Biljetterna kostar 100 kronor för vuxna och 50 kronor för barn/ungdomar upp till 16 år. Som medlem i supporterklubben erbjuds biljetter för halva priset, besök supporterklubbens hemsida.

Biljetter finns även för föreningar och lag. Avsluta säsongen på bästa sätt och se Fotbollsgalan på plats i Ericsson Globe Arena. Biljetter för 50 kr styck vid köp av minst sex biljetter. Samla spelare och föräldrar för en kväll tillsammans bland fotbollens stjärnor.