Första förslagen till seriesammansättning

Samtidigt som säsongen 2021 går in i sin slutfas börjar redan seriesammansättningarna för nästa säsong framarbetas.

Bilden: 2022 spelas det division 1-fotboll på Sandbyvallen. Södra Sandby som vann sin division 2-serie i stor stil har i remissförslaget till serieindelning placerats i division 1 Södra Götaland. På bilden är det Izabelle Ragvald som stormar fram i 5-0-segern mot Lilla Torg i september i år.

Först ut är remissförslagen för damernas division 1-serier och herrarnas division 2- respektive 3-serier. Vi presenterar löpande förslagen till seriesammansättningar samlat på en sida här på svenskfotboll.se.

För de ovan nämnda serierna gäller nu att föreningar som har synpunkter på förslaget omgående tar upp dem med sitt distriktsförbund. Distrikten har sedan på sig till den 12 december att inkomma med eventuella yttranden till SvFF.

Nya föreningar i förbundsserierna 2022

Damer division 2

Heffnersklubbans BK, Storfors AIK, Upsala IF Fotboll, Gideonsbergs IF, P18 IK, IFK Lidingö FK, Karlbergs BK, IK Friscopojkarna, Degerfors IF, Hertzöga BK, Säffle SK, BK Häcken, Onsala BK, IF Eksjö Fotboll, Jönköpings Södra IF, Tjust IF FF, Älmhults IF och Södra Sandby IF.

Herrar division 3

Infjärdens SK, Myckle IF, Röbäcks IF, Offerdals IF, Alnö IF, Anundsjö IF, Dala-Järna IK, Årsunda IF, Rengsjö SK, Västerfärnebo AIK, Bollstanäs SK, Rådmansö SK, Vaksala SK, Boo FF, FC Brandbergen, IK Viljan Strängnäs, IF Eker Örebro, Brålanda IF, IFK Mariestad, Grums IK FK, Bergdalens IK, Ulricehamns IFK, Jönköpings BK, Kisa BK, Åby IF, Åsa IF, Åstorps FF, Hörvikens IF, Hovshaga AIF, Lindsdals IF, Myresjö-Vetlanda FK, BK Höllviken, IFK Simrishamn och Lilla Torg FF.