SFL-premiär till helgen

På fredag kväll rullar äntligen en ny säsong med Svenska Futsalligan igång! Mästarlaget Hammarby reser till Åby för säsongspremiären mot Norrköping. Den och alla andra matcher i SFL kan ses i appen SFL Live.

Förutom Norrköping-Hammarby premiärkvällen spelas även Libertá-IFK Göteborg i Stenungsund. Premiäromgången blir sedan komplett med en match på lördagen och ytterligare tre på söndag.

Som bekant finns det inga nykomlingar i år. Något division 1-spel blev det aldrig under pandemisäsongen 20/21 utan det är samma uppsättning lag i SFL 2021/22. En förändring är dock att Strängnäs Futsal Club gått upp i Stallarholmens SK.

Den 22:a och sista omgången i ligan spelas 26 februari och därefter vidtar slutspel för de åtta främsta. Lag elva och tolv flyttas ner till division 1. Kvartsfinalerna (dubbelmöten) spelas 5/6 mars och 12/13 mars, semifinalerna de två följande helgerna medan SM-finalen avgörs i ett möte lördagen den 2 april.