Klart för slutspel i SFL

Nu i helgen inleds slutspelet i Svenska Futsalligan, och under måndagens spelordningsmöte valde topplagen ut sina motståndare inför kvartsfinalerna.

Kvartsfinalerna avgörs genom dubbelmöten. Lag 1–4 i serietabellen väljer motståndare av lag 5–8, högst rankat lag väljer motståndare först därefter näst bästa och så vidare. Högst rankat lag är hemmalag i den andra kvartsfinalen.

Seriesegraren Örebro SK var alltså först ut och valde att möta Athletic FC Eskilstuna. Övriga kvartsfinalmöten blev Hammarby IF-Örebro FC, IFK Göteborg-Borås AIK och slutligen IFK Uddevalla-Strängnäs FC.

De första kvartsfinalerna spelas 20-21 februari, med returer 26-28 februari. Segrande lag i kvartsfinalerna kvalificerar sig till semifinalspel.

Nyheter från lagen inför slutpelet hittar du på SFL:s egen webbplats!