Link

Sunnanå tar vakanta platsen

Efter att Limhamn Bunkeflo meddelat att man inte kommer delta i Elitettan 2020 erbjöds Sunnanå SK att fylla den vakanta platsen, något som skellefteklubben nu tackat ja till.

Med hänsyn till resor och tillgång till arenor kan förändringen komma leda till att ett antal avsparkstider ändras.

Vakansordningen utgår från "bästa" förlorande lag i kvalet till Elitettan. 2019 var det Älvsjö som redan tidigare har erbjudits, och accepterat, den vakanta plats som uppstod då Assi drog sig ur. När nu även Limhamn Bunkeflo kliver av Elitettan 2020 så var Sunnanå nästa lag i turordning att erbjudas en plats.

Limhamn Bunkeflo kommer inte heller att delta i Svenska Cupens gruppspel som inleds nästa helg. SvFF:s tävlingskommitté har beslutat att vakansen ska tillsättas. Mer besked i frågan kommer måndagen den 17 februari.