Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

1850 på stockholmsderbyt

Hammarby ångar på i toppen av SFL. 08-konkurrenterna har det desto jobbigare i botten av samma tabell. Serieledande Hammarby vann också förväntat prestigederbyt mot Djurgården inför storpubliken i Eriksdalshallen med 6-2 (2-1), den näst högsta publiksiffran någonsin för seriefutsal i Sverige!

Hammarby har nu åtta poängs försprång till ett antal jagande lag men som bekant är det inte ligatiteln som ger SM-guld längre.

Till denna säsong gör slutspelet comeback och de som Bajen lämnat bakom sig i serien kan få ge svar på tal i säsongens slutskede. Än återstår åtta omgångar av serien och mycket kan hända i en rekordjämn serie!

Tidernas högsta publiksiffra i SFL (svenskafutsalligan.se) är 2457 i derbyt mellan GAIS och IFK Göteborg 2017. Kvällens notering i Eriksdalshallen kvalade precis in som tvåa före mötet mellan samma stockholmslag 2017.

Det finns goda skäl att tro att noteringarna ovan kommer att revideras längre fram i år...