Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

Samla dina favoritlag på ett ställe

Fotboll eller futsal. Elitmatcher eller det lokala derbyt. Seniorfotboll, landskamper eller barnens matcher. Oavsett vilket - samla lagen du vill följa i Mina lag. Då har du alltid koll på senaste resultat och kommande matcher för alla lagen du älskar att följa, oavsett nivå.

Upplev hur praktiskt det är att ha lagen i ditt hjärta samlade på ett ställe, och det kostar inte en krona.

I fotbollsfamiljen har vi en databas med landets alla serier på alla nivåer och vi hjälps åt att fylla på den med information om våra matcher.
Mina lag har vi skapat för att du ska kunna följa just de lag som du bär närmast i ditt hjärta.

I Tävlingsväljaren hittar du alla tävlingar, tabeller och spelprogram*.
I varje vy kan du se ett hjärta bredvid lagets namn. Klickar du på det så läggs laget till i ditt "Mina lag". Du kan alltid ta bort och lägga till på samma enkla sätt**.

Klickar du sedan på "Mina lag"-hjärtat högst upp på sajten så har du från och med nu koll på senaste resultat och kommande matcher för dina favoritlag!

* Tävlingsväljaren är bäst när du vet vilken serie ditt lag spelar i. Annars kan du söka förening och lag på inställningssidan för Mina lag.

** Mina lag är cookie-baserat och dina val sparas på den enhet du använder. Du behöver därför göra om inställningen om du använder fler enheter.