Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

Omgångarna 11-22 i Allsvenskan fastställda

Spelprogrammet för omgångarna 11 till 22 i Allsvenskan är nu fastställt. Speldagar och avsparkstider för nästa fas, omgångarna 23-28, kommer att fastställas i början av juni.

Följande tillägg gäller för de nu fastställda omgångarna.

Speldag för matchen Athletic Eskilstuna–AIK i omgång 19 kommer att fastställas efter att cupfinalen är spelad.

I omgång 17 kommer en av matcherna Djurgården–Häcken och Athletic Eskilstuna–Hammarby att spelas lördag och den andra söndag. Cupvinnaren spelar söndag kl. 15.00 och cupförloraren spelar lördag kl. 18.00.

Likt säsongen 2018/19 får lagen som åker ur kvalet till Champions League ytterligare en chans i Europa League nästföljande omgång. Detta innebär att AIK:s matcher kan komma att flyttas från lördag till söndag med väldigt kort varsel om de går från deltagande i Champions League till Europa League.