Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

Hitta alla serier och följ dina lag

Aldrig har det varit enklare att hålla koll på lagen i ditt hjärta. Med vår nya tävlingsnavigation och funktionen ”Mina lag” kan du alltid vara uppdaterad med de senaste resultaten, ställningen och de kommande matcherna för favoritlagen oavsett nivå eller åldersklass. I kombination med vår nya app ”Min fotboll” kan du hålla dig ännu mer uppdaterad!

Nu kan du hitta landets alla matcher, tabeller och resultat på ett ställe. I vår nya tävlingsväljare går det snabbare och enklare än någonsin tidigare.

I tävlingsväljaren filtrerar du enkelt fram den serie du önskar. Vanligtvis räcker det enkla läget för att hitta rätt men i det avancerade läget ges du fler möjligheter, som att nå tidigare säsonger och landskamper.
Du kan också filtrera mellan fotboll och futsal.
Det tredje läget ger dig möjlighet att istället söka på föreningens namn, ett bra alternativ när du kanske inte på förhand vet vilka tävlingar klubben deltar i.

Samla lagen i ditt hjärta på ett ställe

Bocka i hjärtat i anslutning till lagets namn i tabellen eller spelprogrammet. Sedan är det bara att klicka på hjärtat (Mina lag) i sidhuvudet för att följa lagen.

Notera att valen är cookiebaserade, om du tömmer cacheminnet eller går in på sajten från en annan enhet behöver du göra dina val igen. När som helst kan du lägga till fler lag eller avfölja ett lag.

Successivt kommer vi att tillföra mer funktionalitet och ge dig fler möjligheter att personalisera ditt besök på svenskfotboll.se. Mina lag är ett första steg.