Group 2 Copy 19LinkGroup 3Group 2

Fastställt spelprogram för Allsvenskan och Superettan

Spelordningsmötet för Allsvenskan och Superettan är genomfört och omgång 1-11 och omgång 1-15 för Allsvenskan respektive Superettan är fastställda med datum och avsparkstider.

  • Till följd av Överklagandenämndens beslut att bifalla Östersund Elitfotboll AB:s överklagande på så sätt att elitlicens har beviljats för säsongen 2020, så är det nu Östersund som innehar platsen i Allsvenskan, och IK Brage som innehar platsen i Superettan. Föreningarna övertar varandras plats i tidigare offentliggjord spelordning för respektive serie.
  • Vad gäller dagar och tid för IK Brages matcher i Superettan så har föreningen under dagen godkänt de nu fastställda dagarna och tiderna för deras matcher omg. 1-15 av Superettan.
  • Vad gäller Östersunds matcher i omg. 1-11 av Allsvenskan så har föreningen bett om tid för att se över de föreslagna dagarna och tiderna. Matcher i omg. 1-11 av Allsvenskan innehållandes Östersund presenteras därför tills vidare enbart med preliminärt datum och tid och fastställs först efter jul- och nyårshelgerna.

Notera:

  • Matchen Djurgården-Kalmar FF i omgång 16 kommer att spelas onsdag den 13 maj då Djurgården deltar i Europaspel. Även matchen Malmö FF-Hammarby kommer att flyttas från omgång 16 till våren på grund av Europaspel för båda föreningarna, men datum för matchen kommer att fastställas först efter årsskiftet
  • Matchen Örebro-Östersund i omg. 6 flyttas till söndag 31 maj, efter överenskommelse mellan berörda föreningar
  • Matchen Falkenbergs FF-Kalmar FF i omg. 8 flyttas till annat datum, vilket kommer att fastställas under våren
  • Matchen Örebro-AIK i omg. 11 flyttas till onsdag den 6 maj, efter överenskommelse mellan berörda föreningar, SEF och SvFF. Även matchen Östersund-Helsingborg i omg. 11 kommer att flyttas till annat datum vilket kommer att fastställas under våren.
  • Matcherna Falkenberg-Kalmar samt Östersund-Helsingborg inte har fastställda datum och avsparkstider. På grund av ett tekniskt fel syns matcherna under januari månad vilket alltså inte stämmer. 

Spelprogrammet Allsvenskan

Spelprogrammet Superettan