Group 2 Copy 19Link

OBOS namnsponsrar Damallsvenskan

Bostadsutvecklingsföretaget OBOS går in som titelsponsor till Damallsvenskan – som byter namn till OBOS Damallsvenskan redan från den 25 juli. Företagets satsning är värd 40 Mkr över fem år, varav tio miljoner är öronmärkta för samhällsprojekt.

Bilden: Elitfotboll Dams generalsekreterare Linda Wijkström, OBOS koncernchef Daniel Kjørberg Siraj och Elitfotboll Dams ordförande Annika Grälls skriver på avtalet.

- OBOS samarbete med Damallsvenskan, en av de starkaste ligorna i Sverige, är mycket spännande. Det ger våra klubbar en stark möjlighet att skapa ännu bättre förutsättningar, säger Elitfotboll Dams ordförande Annika Grälls.

Genom samarbetet tar OBOS ett samlat grepp om damfotbollen i Norge och Sverige. I Norge är företaget sedan november generalpartner för högsta damligan och därtill är man även titelsponsor till Norges motsvarighet till Superettan (OBOS-ligaen).

Serier - senaste