Samtliga landslagssändningar hos Nent Group från 2025

Nent Group har förvärvat sändningsrättigheterna 2025 till 2028 för dam-, U23-, U21-, ungdoms- och futsallandslagen (dam och herr). Under samma period tar Nent Group också över rättigheterna för Svenska Cupen för damer och herrar.

Sedan tidigare äger Nent Group sändningsrättigheterna för herrlandslaget för perioden 2022 till 2028.

– Vi är mycket glada över att nå den här överenskommelsen med Nent Group, som tydligt avspeglar det allt större intresset för vårt damlandslag – och damfotbollen i stort. Vi ser stora möjligheter och fördelar med att samla sändningarna för alla våra landslag, och Svenska Cupen, hos en så stark medieaktör som Nent Group, vilket blir fallet från 2025, säger Svenska Fotbollförbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand.