Nya kvalmatcher till FIFAe Nations Cup

Nu är det dags för andra spelveckan i kvalet till FIFAe Nations Cup. Sju nya matcher väntar för eFotbollslandslaget, som spelas torsdag-fredag den 27 och 28 januari.

Imorgon torsdag, 27 januari, fortsätter kvalspelet för eFotbollslandslaget i jakten på att ta sig till FIFAe Nations Cup. När det senast begav sig i december, spelvecka ett, blev det succé med gruppseger och bästa möjliga förutsättningar inför fortsättningen. Kan det fortsätta på samma sätt tro?

Förbundskapten Ivan ”Boraslegend” Lapanje har gett förnyat förtroende till Olle ”Ollelito” Arbin och Oliver ”Oliboli” Uttgren, som blir den duo Sverige ställer upp med även i spelvecka två.

Till motstånd denna gång har vi Tyskland, Portugal, Italien och Ryssland, som är kvar i vår grupp sedan kvalveckan i december, men vi kommer nu också ställas mot Skottland, Bulgarien och Spanien - som var de tre lag som placerade sig bäst i division 2 i december och tog steget upp i division 1-gruppen.

Det väntar dubbelmöten mot alla nationer, där fyra spelas på torsdag och resterande tre på fredag.

Spelschema kvalvecka 2:

Torsdag 27 januari

  • 17.00 – Sverige vs Spanien
  • 17.55 – Bulgarien vs Sverige
  • 18.50 – Sverige vs Skottland
  • 19.45 – Ryssland vs Sverige

Fredag 28 januari

  • 17.00 – Sverige vs Italien
  • 17.55 – Portugal vs Sverige
  • 18.50 – Sverige vs Tyskland

Matcherna kan ses via antingen Svensk Fotbolls Youtube eller Twitch, och sändningarna drar igång 16.55 såväl torsdag 27 januari som fredag 28 januari med Johan ”Jewanderz” Jewander som kommentator.

Kvalspelet är indelat i fyra spelveckor, där de två lag som presterat bäst under hela perioden tar sig vidare, tillsammans med den som tar hem gruppsegern under fjärde och sista spelveckan.