Samlingen i Alingsås ställs in

Tanken var att det svenska damlandslaget i futsal i början av februari skulle samlats i Alingsås, där två landskamper mot Ukraina stod på schemat. Men rådande omständigheter har nu gjort att man tvingats ta beslutet att ställa in samlingen.

Enligt tidigare plan skulle damlandslaget ha samlats tisdag 1 februari i Alingsås, med landskamper mot Ukraina 4 och 5 februari i Estrad Alingsås. Men nu har beslutet fattats att ställa in samlingen.

– Det är såklart tråkigt att vi behöver ställa in samlingen och matcherna mot Ukraina. Jag har varit i dialog med vår läkare och kommit fram till att vi inte kan genomföra samlingen utan att riskera att både spelare och ledare blir smittade, utifrån hur smittspridningen ser ut i dagsläget, säger Mathias Etéus, gruppchef futsal på Svenska Fotbollförbundet.

Vi återkommer med information kring hur återbetalning sker för de som köpt biljetter till matcherna.