Biljettsläpp till Sverige-Tjeckien skjuts upp

Den 24 mars möter herrlandslaget Tjeckien i VM-playoffet på Friends Arena. Planen var att släppa biljetterna till allmänheten den 25 januari. Men i och med det osäkra läget kring den ökade smittspridningen i samhället och de nya covid-restriktionerna kopplat till inomhusevenemang skuts biljettsläppet upp på obestämd tid.

I dagsläget förväntar sig Folkhälsomyndigheten att de nuvarande restriktionerna sträcker sig fram till mitten av februari. De har även meddelat att de ser över beslutet var 14:e dag. SvFF räknar alltså i dagsläget med att matchen mellan Sverige och Tjeckien spelas utan restriktioner, men vi utesluter inte att så kan bli fallet. Därför väljer vi att skjuta på biljettsläppet tills att vi tagit emot mer information om restriktionerna kring evenemang. Detta för att slippa göra återbetalningar till biljettköpare utifall restriktionerna skulle fortgå.

Under de kommande veckorna kommer vi att uppdatera hemsidan med ny information om nytt datum då biljetterna släpps. Om ni har köpt biljetter under förköpet så är dessa giltiga och som det ser ut idag kommer alltså dessa att kunna nyttjas den 24 mars. Om det skulle ske ändringar kommer alla biljettköpare kontaktas individuellt.

Nationella partners