Startelvan i årets sista U21-landskamp mot Irland

Startelvan mot Irland är här. Emil Holm är tillbaka från sin avstängning och tar en plats i startelvan som annars är identisk med den som slog Bosnien-Hercegovina förra veckan. Avspark sker 20.00 (svensk tid) på Tallaght Stadium i Dublin.

Bilden: Emil Holm firar ett av sina två mål i EM-kvalpremiären mot Luxemburg i juni.

– Vi har haft ett väldigt bra år och samlingar bakom oss, nu avslutar vi det här åter med en sista match mot en väldigt tuff motståndare i Irland. Vi tar med oss många bra delar från förra matchen mot Bosnien och kommer vi upp i samma nivå nu som då har vi alla förutsättningar att göra ett nytta bra resultat och sätta oss själva i en väldigt fin situation inför våren, säger Sveriges U21-förbundskapten Poya Asbaghi.

Som sagt blir det en ändring i startelvan jämfört med tidigare och det är att Emil Holm kommer in på högerbacken.

Precis som senast är det Aiham Ousou som leder ut laget med kaptensbindeln runt armen.

Matchen sparkar igång 20.00 (svensk tid) på Tallaght Stadium i Dublin och sänds i C More.

Sveriges startelva: 1 Samuel Brolin – 2 Emil Holm, 3 Aiham Ousou (K), 4 Pavle Vagic, 5 Daniel Svensson – 6 Carl Gustafsson, 8 Bilal Hussein – 7 Patrik Wålemark, 10 Rami Al Hajj, 11 Anthony Elanga – 9 Amin Sarr

Ersättare: 12 Oliver Dovin, 13 Oliver Zandén, 14 Jesper Tolinsson, 15 Gustaf Lagernbielke, 16 Benjamin Nygren, 17 David Edvardsson, 18 Hussein Ali, 19 Tim Prica, 20 Tim Prica

På läktaren: Noel Törnqvist och Erik Ring

Nationella partners