Rytting Kaneryd in från start

Vid 19.00 sparkas matchen mellan Sverige och Slovakien igång i VM-kvalet, avslutande matchen för året för damlandslaget. Förbundskapten Peter Gerhardsson gör två förändringar jämfört med elvan mot Finland - där lagkapten Caroline Seger och Johanna Rytting Kaneryd nu tar plats i startelvan.

Matchen mot Slovakien sänds i SVT2, SVT Play och Radiosporten. Avspark är 19.00.

Sveriges startelva: 1 Hedvig Lindahl - 4 Hanna Glas, 13 Amanda Ilestedt, 6 Magdalena Eriksson, 2 Jonna Andersson - 16 Filippa Angeldahl, 18 Fridolina Rolfö, 17 Caroline Seger (K) - 9 Johanna Rytting Kaneryd, 8 Lina Hurtig, 22 Olivia Schough.

Sveriges ersättare: 12 Jennifer Falk, 21 Zećira Mušović - 3 Emma Kullberg, 5 Nilla Fischer, 7 Madelen Janogy, 10 Sofia Jakobsson, 11 Stina Blackstenius, 14 Mimmi Larsson, 15 Julia Zigiotti Olme, 19 Filippa Curmark, 20 Emma Berglund, 23 Amanda Nildén.

Ej i matchtruppen: Hanna Bennison

Nationella partners