Anvegård med återbud

Anna Anvegård kommer inte ansluta till damlandslagets samling i Göteborg. En hjärnskakning håller henne borta från spel och forwarden lämnar därmed återbud till samlingen. Ingen ersättare kallas in i nuläget.

Under gårdagen samlades damlandslaget i Göteborg inför VM-kvalmatchen mot Finland på torsdag. Uttagna Anna Anvegård saknades dock, då hon var kvar hemma i England för att fullfölja rehabiliteringen efter en hjärnskakning.

Nu är det beslutat att Anvegård inte kommer ansluta till samlingen med matcher mot Finland och Slovakien.

- Tyvärr är Anna inte spelklar ännu och därmed kommer hon inte ansluta till vår samling. Hon stannar kvar hemma i klubblaget och fullföljer rehabiliteringen där med sitt medicinska team, kommenterar landslagsläkaren Houman Ebrahimi.

I nuläget väljer landslagsledningen att inte kalla in någon ersättare till Anna.

Nationella partners