Startelvan mot Grekland

Ikväll spelar Sverige VM-kval mot Grekland på Friends arena. Förbundskapten Janne Andersson gör två förändringar i startelvan från matchen mot Kosovo. Robin Quaison startar i anfallet tillsammans med Alexander Isak och Victor Nilsson Lindelöf ersätter Joakim Nilsson som mittback.

Sveriges startelva: 1 Robin Olsen – 2 Emil Krafth, 4 Marcus Danielson, 3 Victor Nilsson Lindelöf (K), 6 Ludwig Augustinsson – 7 Viktor Claesson, 8 Albin Ekdal, 20 Kristoffer Olsson, 10 Emil Forsberg – 22 Robin Quaison, 9 Alexander Isak.

Ersättare: 12 Pontus Dahlberg (mv), 23 Kristoffer Nordfeldt (mv), 5 Martin Olsson, 11 Viktor Gyökeres, 13 Magnus Eriksson, 14 Daniel Sundgren,15 Ken Sema, 16 Jesper Karlsson, 17 Jens Cajuste, 18 Joakim Nilsson, 21 Alexander Milošević.

Dejan Kuluševski är avstängd i matchen mot Grekland och har lämnat truppen. Carl Starfelt är utanför matchtruppen.

Matchen mot Grekland har avspakr klockan 20.45 och sänds i TV4/C More.