Startelvan mot Grekland

Janne Andersson gör två förändringar i startelvan jämfört med VM-kvalmatchen mot Spanien som spelades i torsdags. Matchen ikväll har avspark 20.45 och sänds i TV4/C More. Matchen kan även följas i livescore här på svenskfotboll.se.

Bilden: Dejan Kulusevski, Viktor Claesson och Victor Nilsson Lindelöf är alla med från start mot Grekland.

Efter två segrar på Friends Arena, 2-1 i VM-kvalet mot Spanien och 2-1 i landskampen mot Uzbekistan, väntar nu bortamatch i VM-kvalet under onsdagskvällen. Grekland står för motståndet i den sista matchen under den här samlingen för herrlandslaget.

Jämfört med segermatchen hemma mot Spanien i torsdags gör förbundskapten Janne Andersson två förändringar i startelvan till kvällens bortamatch mot Grekland i VM-kvalet. Mattias Johansson kliver in som högerback och Mattias Svanberg ersätter skadade Albin Ekdal på det centrala mittfältet. Avsparkstiden mot Grekland är 20.45 och matchen sänds i TV4 och Cmore.

Sveriges startelva: 1 Robin Olsen – 13 Mattias Johansson, 3 Victor Nilsson Lindelöf (K), 14 Filip Helander, 6 Ludwig Augustinsson – 7 Viktor Claesson, 20 Kristoffer Olsson, 19 Mattias Svanberg, 10 Emil Forsberg – 21 Dejan Kulusevski, 9 Alexander Isak.

Ersättare: 12 Pontus Dahlberg, 23 Kristoffer Nordfeldt – 2 Emil Krafth, 4 Marcus Danielsson, 5 Martin Olsson, 8 Jesper Karlsson, 11 Isaac Kiese Thelin, 15 Ken Sema, 16 Jordan Larsson, 17 Jens Cajuste, 18 Joakim Nilsson, 22 Robin Quaison. Carl Starfelt och Marcus Danielsons ska in.

Ej spel: Carl Starfelt och Daniel Sundgren

Nationella partners