Startelvan mot Georgien

Damlandslagets match nummer två i VM-kvalet väntar under tisdagskvällen när Georgien tas emot på Gamla Ullevi. Matchstart är 18.30 och förbundskapten Peter Gerhardsson har presenterat dagens startelva. Matchen sänds i SVT2, SVT Play samt Radiosporten.

Efter den inledande segern i kvalet mot Slovakien spelas nu match nummer två för landslaget i VM-kvalet. Georgien står för motståndet inför 3500 supportrar på Gamla Ullevi.

Matchen mot Georgien har avspark 18.30 och sänds i SVT2 och SVT Play.

Sveriges startelva: 1 Hedvig Lindahl - 5 Nilla Fischer, 14 Nathalie Björn, 6 Magdalena Eriksson - 22 Olivia Schough, 16 Filippa Angeldahl, 17 Caroline Seger (K), 18 Fridolina Rolfö - 19 Anna Anvegård, 9 Kosovare Asllani, 8 Lina Hurtig.

Sveriges ersättare: 12 Jennifer Falk, 21 Zećira Mušović - 2 Rebecka Blomqvist, 3 Emma Kullberg, 4 Hanna Glas, 7 Madelen Janogy, 10 Sofia Jakobsson, 11 Stina Blackstenius, 13 Amanda Ilestedt, 15 Julia Roddar, 20 Hanna Bennison, 23 Elin Rubensson.

Ej i matchtruppen: Filippa Curmark

Nationella partners