Biljettsläpp: Kosovo och Grekland

Idag fredag den 17 september släpps biljetterna till herrlandslagets matcher mot Kosovo och Grekland i VM-kvalet. Biljetterna för matcherna släpps på två olika tider. Kosovo-matchen släpps klockan 10.00 och Greklands-matchen klockan 14.00

Herrlandslaget har satt sig i en bra position i VM-kvalet. Man ligger nu tvåa i gruppen men med två matcher mindre spelade än förstaplacerade Spanien. I oktober spelar man två hemmamatcher på Friends Arena. Den 9 oktober möter man Kosovo och den 12 oktober har man chans på revansch mot Grekland.

Här är tiderna du behöver hålla koll på!

Biljetterna till dessa två matcher har redan släppts för medlemmar i Supporterklubben. Nu är det din tur som inte är medlem att få tag i dina! Här är alla klockslag du behöver hålla reda på!

  • Klockan 10.00 släpps biljetter till Kosovo
  • Klockan 14.00 släpps biljetter till Grekland

Nationella partners