Oförändrad startelva till semifinalen

Det närmar sig avspark i OS-semifinalen mot Australien i japanska Yokohama. Klockan 13.00 visslar domaren igång matchen och förbundskapten Peter Gerhardsson har nu presenterat dagens startelva - som är sig lik den från kvartsfinalen mot Japan. Följ matchen via Kanal 5, Discovery+ samt Radiosporten.

Bilden: Startelvan inför avspark mot Japan i kvartsfinalen. Samma elva mönstras från start mot Australien i dagens semifinal.

Sveriges startelva: 1 Hedvig Lindahl - 4 Hanna Glas, 13 Amanda Ilestedt, 14 Nathalie Björn, 6 Magdalena Eriksson - 16 Filippa Angeldahl, 9 Kosovare Asllani, 17 Caroline Seger (K) - 10 Sofia Jakobsson, 11 Stina Blackstenius, 18 Fridolina Rolfö.

Sveriges ersättare: 12 Jennifer Falk - 2 Jonna Andersson, 3 Emma Kullberg, 5 Hanna Bennison, 7 Madelen Janogy, 8 Lina Hurtig, 15 Olivia Schough.

Ej i matchtruppen: 19 Anna Anvegård, 20 Julia Roddar, 21 Rebecka Blomqvist, 22 Zećira Mušović. 

Nationella partners