Quaison in i startelvan

Förbundskapten Janne Andersson gör en förändring i startelvan till kvällens avslutande match i gruppspelet mot Polen. Robin Quaison tar plats i anfallet bredvid Alexander Isak.
Avspark i Sankt Petersburg klockan 18.00 svensk tid. Matchen sänds i TV4/C More.

Sverige är sedan tidigare klart för avancemang till åttondelsfinal. Resultatet i kvällens match avgör om det blir avancemang som gruppetta, grupptvåa eller grupptrea, vilket sin tur avgör nästa matchdatum och vilken spelort som blir nästa resmål för det svenska laget.

Sveriges startelva: 1 Robin Olsen – 2 Mikael Lustig, 3 Victor Nilsson Lindelöf, 24 Mikael Danielson, 6 Ludwig Augustinsson – 7 Sebastian Larsson (K), 20 Kristoffer Olsson, 8 Albin Ekdal, 10 Emil Forsberg – 22 Robin Quaison, 11 Alexander Isak.

Ersättare: 12 Karl-Johan Johnsson, 23 Kristoffer Nordfeldt – 5 Pierre Bengtsson, 9 Marcus Berg, 13 Gustav Svensson, 14 Filip Helander, 15 Ken Sema, 16 Emil Krafth, 17 Viktor Claesson, 18 Pontus Jansson, 21 Dejan Kulusevski, 26 Jens Cajuste.

Ej spel: 4 Andreas Granqvist, 19 Mattias Svanberg, 25 Jordan Larsson.