Biljettsläpp vid 14.00

500 i publiken tillåts vid damlandslagets två kommande landskamper i Kalmar - mot Norge den 10 juni och mot Australien den 15 juni. Biljettsläpp till båda matcherna sker klockan 14.00 idag torsdag den 3 juni.
- Det känns riktigt roligt att få spela landskamper inför publik igen, säger förbundskapten Peter Gerhardsson.

Bilden: Om än inte samma mängd som på bilden - så välkomnas nu ändå 500 supportrar tillbaka till läktarna vid damlandslagets matcher i Kalmar. Biljettsläppet sker på torsdag 3 juni.

I tisdags släppte förbundskapten Peter Gerhardsson truppen till de två kommande landskamperna i Kalmar. Idag torsdag väntar nu nästa ”släpp” och då handlar det i stället om biljetter.

Vid matcherna i Kalmar kommer 500 personer tillåtas på läktaren och biljetterna till matcherna mot Norge och Australien släpps klockan 14.00 på torsdag den 3 juni. Först till kvarn gäller för de 500 biljetterna till respektive match.

- Det här är såklart en positiv nyhet och både vi ledare och alla spelare har saknat att ha våra supportrar på läktarna. Det känns riktigt roligt att få spela landskamper inför publik igen, säger förbundskapten Peter Gerhardsson.

Matcherna i Kalmar i juni

  • 10 juni 18.30, Sverige-Norge
  • 15 juni 18.45, Sverige-Australien

Nationella partners