U21: Truppsläpp 25 maj

Tisdagen 25 maj klockan 12.00 tas truppen till det nya U21-landslaget ut för matcherna mot Finland och Luxemburg i juni. Det blir Poya Asbaghis första truppugttagning som U21-förbundskapten.

Nästa månad inleder ett helt nytt U21-landslag sitt kval till U21-EM 2023. EM-kvalpremiären spelas 8 juni hemma mot Luxemburg. Dessförinnan väntar en träningslandskamp mot Finland 3 juni. Båda matcherna spelas i Falkenberg.

Truppen till de två matcherna presenteras tisdagen 25 maj klockan 12.00. Truppen blir den första för det nya U21-landslaget och det blir även den första trupputtagningen för den nya ledarudon med förbundskapten Poya Asbaghi och assisterande förbundskapten Andreas Pettersson.

För att vara uttagningsbar för U21-landslaget ska spelaren vara födda år 2000 eller senare.

Nationella partners