Inför truppsläppet 18 maj

Tisdagen den 18 maj klockan 17.30 kommer herrlandslaget förbundskapten Janne Andersson att presentera den trupp som ska representera Sverige i EM i sommar. Truppsläppet kommer att hållas på Scandic Foresta på Lidingö och via SvFF’s Youtubekanal kommer du att kunna följa uttagningen.

Det är nu ett och ett halvt år sedan herrlandslaget tog sig till EM i och med segern mot Rumänien. I och med coronapandemin sköts EM upp ett år, men på tisdag ska äntligen truppen till mästerskapet tas ut.

Flera gäster deltar i scenprogrammet

Kristin Kaspersen leder scenprogrammet som startar 17.30. Förutom att Janne presenterar truppen så kommer flera andra gäster att medverka. Bland annat Håkan Sjöstrand och Karl-Erik Nilsson. Vi kommer även att göra en exklusiv förhandsspelning av den officiella EM-låten. Artisterna Anis Don Demina och Sami kommer även att vara på plats för att intervjuas på scen.

Hålltider för scenprogrammet

  • 17.00 – Insläpp för media
  • 17.30 – Scenprogrammet börjar
    •  Intervju med Janne Andersson
    • Intervju med SvFF’s ordförande Karl-Erik Nilsson och Generalsekreterare Håkan Sjöstrand
    • Anis Don Demina och SAMI intervjuas och EM-låten spelas
    • Janne presenterar EM-truppen

Nationella partners