Köp en nalle på barn på sjukhusdagen

Idag den 6 april är det barn på sjukhusdagen och det vill vi självklart lyfta!

Därför hjälper vi Min Stora Dag att sälja nallesupportrar som bidrar till deras viktiga arbete med att ge glädje till barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Nallarna kostar 400 kr varav 220 kr går direkt till Min Stora Dag. Alla nallar kommer med ett nallevykort med en spelarautograf från antingen dam- eller herrlandslaget i fotboll som slumpas ut när nallarna packas.

Hjälp oss att stötta barn som kämpar! Köp din nalle idag. Nallarna finns i ett begränsat antal och kommer att säljas fram till den 15 april eller så långt lagret räcker.

Min Stora Dag:

Välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag skapar glädjefyllda upplevelser, så kallade Stora Dagar, för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. En Stor Dag ger barnen uppmuntran, självförtroende och inspiration att fortsätta kämpa. För när vardagen är svår och kretsar kring mediciner och behandlingar så gör en glädjefylld upplevelse stor skillnad.

Fakta om välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag

  • Min Stora Dag uppfyller önskningar och skapar viktiga pauser för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser.
  • I år får över 8 000 barn som kämpar vara med om en Stor Dag som ger extra kraft och glädje i en tuff vardag.
  • Min Stora Dags vision är att alla de 200 000 barn i Sverige som lever med allvarliga sjukdomar och diagnoser ska få en Stor Dag.
  • Min Stora Dag får inga statliga eller kommunala bidrag utan är helt beroende av gåvor från privatpersoner, företag och stiftelser.

Min Stora Dag har 90-konto, granskas årligen av och följer Svensk Insamlingskontrolls föreskrifter och är medlemmar i Giva Sverige som arbetar för etisk och professionell insamling.