Lindahl missar samlingen

Hedvig Lindahl kommer inte medverka vid damlandslagets samling som inleds i Stockholm imorgon. Positiva fall av covid-19 i Hedvig Lindahls klubblag gör att hon inte kan ansluta till laget.

I tisdags presenterade förbundskapten Peter Gerhardsson truppen till de två kommande landskamperna mot USA och Polen i april. Nu står det dock klart att landslaget får klara sig utan målvakten Hedvig Lindahl under lägret, efter konstaterade covid-fall i klubblaget.

- Atlético Madrid har fått ett par positiva fall av covid-19 och deras match som skulle spelats igår fick skjutas upp. Hedvig själv är inte smittad men exponerad, och därför har vi beslutat att hon inte kan ansluta till vår samling som inleds under morgondagen, säger landslagsläkaren Houman Ebrahimi.

Ersätter i den svenska landslagstruppen gör Emma Holmgren från Eskilstuna United DFF.

Nationella partners