Link

Startelvan mot Malta

Kosovare Asllani är spelklar efter hjärnskakningen och tar plats i den svenska startelvan mot Malta. Vid 14.30 spelar damlandslaget den andra matchen under lägret på Malta, mot just värdnationen. Matchen sänds i SVT1.

Klart står att Fridolina Rolfö missar matchen efter smällen mot svanskotan i förra matchen. 

- Hon är mycket bättre men är inte aktuell för spel, sade landslagsläkaren Mats Börjesson under måndagen.

Däremot är Kosovare Asllani spelklar efter hjärnskakningen och tar plats i startelvan, bland annat tillsammans med Stina Blackstenius (bilden). 

Matchen mot Malta har avspark 14.30 och sänds i SVT1/SVT Play.

Sveriges startelva: 12 Jennifer Falk - 14 Nathalie Björn, 15 Josefine Rybrink, 6 Emma Kullberg, 16 Julia Roddar - 20 Hanna Bennison, 9 Kosovare Asllani (K), 25 Filippa Curmark - 24 Rebecka Blomqvist, 11 Stina Blackstenius, 23 Johanna Rytting Kaneryd.

Sveriges ersättare: 21 Emma Holmgren - 2 Amanda Nildén, 3 Linda Sembrant, 4 Hanna Glas, 5 Nilla Fischer, 7 Mimmi Larsson, 8 Lina Hurtig, 10 Sofia Jakobsson, 13 Amanda Ilestedt, 17 Caroline Seger, 19 Filippa Angeldal, 22 Olivia Schough.

Ej i matchtruppen: Rosa Kafaji, Hedvig Lindahl, Hanna Lundkvist, Fridolina Rolfö.

Nationella partners