F19- och P19-EM ställs in

UEFA:s exekutivkommitté har nu fattat nya beslut kring de kommande EM-kvalen och slutspelen för U19-landslagen. Både F19- och P19-EM 2021 ställs in vilket innebär att de planerade EM-kvalen under våren inte blir av.

Bilden: Det blir inget EM-kval för Sebastian Nanasi och P02-landslaget.

F19-landslaget skulle spela sitt EM-kval 1 i Belgien medan P19-landslaget skulle spela sitt EM-kval 1 på hemmaplan. Efter att kvalen blivit uppskjutna två gånger om tog UEFA ett slutgiltigt beslut under tisdagen att ställa in både kvalen och EM-slutspelen för U19-landslagen.

I och med beslutet står det nu klart att de svenska ungdomslandslagen inte kommer att spelas några landskamper under våren.

Vi återkommer löpande med ny information framöver på våra landslagssidor.

Nationella partners