Link

U21: Startelvan mot Italien

U21-landslagets förbundskapten Roland Nilsson har tagit ut sin startelva till EM-kvalet mot Italien. Avspark sker 18.30 på Guldfågeln Arena i Kalmar.

Det blir fyra ändringar i startelvan jämfört med senast. August Erlingmark, Svante Ingelsson och Leo Bengtsson kommer in på mittfältet. Längst fram får även Pontus Almqvist chansen från start. De två sistnämnda gör därmed sina första starter för U21-landslaget.

Lagkapten för dagen är Svante Ingelsson.

Sveriges startelva: 1 Pontus Dahlberg – 2 Felix Beijmo, 3 Gustav Henriksson, 4 Thomas Poppler Isherwood, 5 Eric Kahl – 6 Leo Bengtsson, 7 August Erlingmark, 8 Svante Ingelsson (K), 9 Jesper Karlsson – 10 Daleho Irandust, 11 Pontus Almqvist.

Ersättare: 12 Tim Rönning (mv), 13 Alexander Jallow, 14 Hjalmar Ekdal, 15 John Björkengen, 16 Adam Hellborg , 17 Benjamin Nygren, 18 Bilal Hussein, 19 Patrik Wålemark, 20 Edvin Crona.

Matchen startar 18.30 och sänds live på Sportkanalen/C More.

Nationella partners