Link

Köp dina souvenirer i officiella supportershoppen!

Alla spelarfavoriter och de självklara souvenirerna finns på svensk fotbolls officiella supportershop. Där finns ett brett sortiment av kläder, väskor, träningsutrustning och självklart alla officiella matchtröjor för våra landslag.

Tre spelarfavoriter just nu!

  1. Skoväska (199 kronor). Ta hand om dina skor och ta dem till och från träningen i stil. Se produkten och köp den här. 
  2. Den officiella matchtröjan! Både dam- och herrlandslagets officiella matchtröjor är skapade tillsammans med adidas. En tröja att bära med stolthet både på och utanför planen.
  3. Stickad mössa (249 kronor). Kliv in i hösten med både stil och värme. Denna stilfulla mössa i retrostil är både skön och snygg och passar till de flesta höstkläder.

Alla officiella souvenirer köps på shop.svenskfotboll.se där svensk fotboll och dess partners adidas och NeH har skapat en oas för dig som gillar att klä dig i gult och blått. Här finns allt ifrån träningskläder till barnkläder eller resväskorna för helgutflykterna. Självklart finns också flertalet halsdukar nu när hösten gör sig påmind, alla till bra pris och med bra kvalitet.

Är du guldmedlem i Supporterklubben får du dessutom poäng på allt du handlar. Supporta Sverige – köp dina souvenirer på den officiella supportershoppen!