Link

Wikman förlänger kontraktet

Damlandslagets assisterande förbundskapten Magnus Wikman har förlängt sitt kontrakt med Svenska Fotbollförbundet. Det nya avtalet sträcker sig över VM 2023, precis som för förbundskapten Peter Gerhardsson.
- Jag är glad och tacksam över att förlängningen är klar, säger assisterande förbundskapten Magnus Wikman.

Magnus Wikman har tillsammans med Peter Gerhardsson jobbat med damlandslaget sedan hösten 2017 och var med och tog laget till en bronsmedalj i VM förra sommaren. Nu har assisterande förbundskapten Wikman förlängt sitt kontrakt med SvFF vilket adderar ytterligare två år i ledarskapet kring damerna.

- Jag är glad och tacksam över att förlängningen är klar och det känns väldigt bra att få möjlighet att fortsätta jobba med damlandslaget i ytterligare två år. Jag ser fram emot att få ta mig an nya utmaningar och fortsätta arbetet vi bedriver tillsammans med spelarna och övriga ledare, säger Magnus Wikman.

Svenska Fotbollförbundets generalsekreterare Håkan Sjöstrand är nöjd över att även förlängningen med assisterande förbundskapten Magnus Wikman nu är klar – och att förbundskaptensduon säkrats upp under två ytterligare år.

- Vi är väldigt nöjda med det arbete som Magnus åstadkommit i damlandslaget och det känns så klart bra att även Magnus med sin kompetens blir kvar i damernas ledning över VM 2023. Magnus och Peter är oerhört kompetenta tränare som dessutom jobbar på ett väldigt bra sätt med laget. Det känns tryggt att vi nu säkerställt en kontinuitet i det framgångsrika ledarskapet i ytterligare två år, säger Håkan Sjöstrand.

Nationella partners

  • Aftonbladet
  • Bauhaus
  • Coca-cola
  • Folksam
  • ICA
  • NeH
  • Scandic
  • Swedbank
  • Volvo