Bartosz lämnar U21-landslaget

U21-landslagets assisterande förbundskapten Bartosz Grzelak har har tackat ja till uppdraget som ny chefstränare för AIK Fotbolls herrlag. Det meddelar den allsvenska klubben på fredagen. Grzelak har assisterat Roland Nilsson med det svenska U21-landslaget sedan början av 2019.

Bartosz Grzelak rekryterades till SvFF och U21-landslaget 2019 från just AIK där han agerat som assisterande tränare till Rikard Norling 2017 och guldåret 2018. Nu återvänder han till klubben fast denna gång till rollen som chefstränare.

- Vi förlorar en bra medarbetare som svarat för fina insatser hos oss den här tiden. Det är givetvis tråkigt för oss men det är bara att önska Bartosz lycka till med sin nya uppgift, säger Claes Eriksson, chef för U21- och U-landslagen på pojksidan.

Det svenska U21-landslaget återupptar sitt EM-kvalande i september.