Sverige-Ungern skjuts upp - återbetalning av biljetter

Damlandslagets EM-kvalmatch mot Ungern på Gamla Ullevi i Göteborg den 14 april skjuts upp. När matchen spelas i stället är i dagsläget inte beslutat. Alla som köpt biljett till matchen kommer nu återbetalas.

Damlandslagets EM-kvalmatch mot Ungern i Göteborg den 14 april skjuts upp. UEFA har under tisdagen meddelat att alla matcher i sina tävlingar tills vidare skjuts upp på grund av det pågående coronautbrottet. Matchen mot Ungern i Göteborg påverkas och det är i dagsläget inte fastställt när matchen kommer spelas i stället.

Nu kommer Svenska Fotbollförbundet och Got Event återbetala hela beloppet för ditt biljettköp. Got Event kommer inom den närmaste tiden i mejl höra av sig till er biljettköpare med instruktioner om hur du får köpta biljetter till matchen återbetalda. 

Vid frågor om återbetalning kontakta eventinfo@gotevent.se, övriga frågor hänvisas till biljett@svenskfotboll.se.

SvFF & Got Event

Nationella partners