Link

Samuelsson reser inte till Slovakien

Efter två träningar i Göteborg reser damlandslaget under morgondagen till Slovakien för sista uppladdningen inför tisdagens bortamatch. Landslaget får dock klara sig utan Jessica Samuelsson, som inte reser med laget till Bratislava.

- Jessica har haft en mindre känning i baksida lår och kört individuellt anpassad träning tillsammans med sjukgymnast de två dagarna här i Göteborg. Efter dagens träningspass har vi tillsammans utvärderat och kommit fram till att Jessica fortsatt är några dagar bort från sin fulla prestation. Vi har därför beslutat att hon inte reser med laget till Bratislava och i stället fortsätter stegringen i sin hemmamiljö, säger landslagsläkaren Mats Börjesson.

Landslaget avslutar EM-kvalet med bortamatchen mot Slovakien på tisdag. Matchen har avspark 18.00 och sänds i SVT2.

Nationella partners