Link

Sverigemössa på köpet i Supportershoppen!

Nu är det höst i supportershoppen och det firar vi med att alla som handlar för minst 500 kronor får en fin Sverigemössa på köpet (värde 199:-)

Mössan är en så kallad ”Beanie” och är tillverkad i bomull och har Sverigeskölden tryckt framtill. Mössan passar perfekt både till vardags eller till joggingrundan och säljs normalt för 199 :-, men ingår nu alltså helt gratis i alla beställningar över 500 kronor.

Mössan läggs automatiskt till i din beställning när du handlat varor för mer än 500 kronor. Du hittar erbjudandet i officiella supportershoppen!

Våra officiella souvenirer säljs på shop.svenskfotboll.se där Svensk fotboll tillsammans med våra partners adidas och NeH har skapat en oas för dig som gillar att klä dig i gult och blått. Här finns allt ifrån träningskläder till barnkläder eller resväskorna för helgutflykterna. Självklart finns det också flertalet halsdukar nu när hösten gör sig påmind, alla till bra pris och med bra kvalitet.

Är du guldmedlem i Supporterklubben får du dessutom poäng på allt du handlar. Supporta Sverige i hemmet och från stan – köp dina souvenirer på den officiella supportershoppen!

Kampanjen gäller till 31:a oktober eller så länge lagret räcker.

Nationella partners